Anna

Ja, jag vet. Jag vet. Men för i helvete! Jag kan inte rå för vad jag känner.
speciellt när han är så jävla skev och vinn åt alla håll med sitt beteende genemot mig! Playing.
Men jag går på det. Och jag går igång på det.
Fan Krille. Jag vill inte ha dessa känslor. Men likt förbannat tror jag att jag har dom. Men likt förbannat kommer jag fortsätta vara envis och neka. Men blir svårare och svårare. Speciellt då vi fortfarande umgås. Som vänner.
Och saken är ju den, jag vet inte vad jag ser hos honom. Det är så sjukt. Jag har försökt fundera på det och försökt få fram ett svar. Men jag vet inte i helvete vad det är som göra att jag just fastnat för han. Det är galet och jag blir galen.
Jag vet inte vad jag ska göra eller ta mig till.
Skjut mig i huvudet och låt mig dö långsamt.

Anna

Okey, Oscar är konstig. Jag tror han är förvirrad.
Att han inte vet vad han ska göra. Förstårligt!

Anna

Det kanske är lite för mycket drama nu.
Eller drama och drama. Det är mycket omkring.
Martin är helt over mig. Det är spännande och charmerande, samtidigt som det är lite spänt då han, Krille och Linus är ovänner.
Sen har vi ju min tjejkompis kille Oscar.
Han har här igår. Vi satt och prata och drack kaffe. Blir lika förvånad och glatt överraskad varje gång att vi är såpass lika som vi är.
Han sa att han funderar på att lämna Lisa.
Och som tidigare sagt, det känns som han ger mig blickar och ger vibbar av något. Charmerande och farligt.
Samtidigt vet jag inte om jag saknar Krille.
Förra helgen sov jag ju hos honom. Men han var frånvarande då och jag har sagt sen dess att det var sista gången vi sov med varandra.
Linus skrattar bara åt mig när jag säger det. Men jag tror verkligen det är så nu. På riktigt. Sorgligt, jag vet inte. Det är klart det känns konstigt fast jag inte vill erkänna det kanske. Men å andra sidan är han ingenting att ha egentligen. Han har ingenting i sitt liv att kunna bidra till mig. Ingenting.
Martin, jag vet inte. Det är nog mer intresse från hans håll än mitt. Eftersom jag är så splittrad i Krille-situationen, samtidigt som det är så suddigt i Oscar-situationen. Speciellt med informationen jag fick igår, att han har funderat länge på att lämna Lisa. Och ska jag säga något till henne?
Han vill jätte gärna fira midsommar med mig. Och då kommer Lisa vara med. Och då kan det bli riktigt, riktigt illa.
Fias snubbe, svarar inte på mig när jag ringer eller skickar sms, lika så med Linus.
Efter allt som hände i helgen så är dom nog gött griniga på oss två, så antagligen därför som dom inte svarar på mig. Men jag förstår inte varför?
Och i fredags låg jag med Martin.
Jag vill inte välja på någon och jag vill inte förlora någon. Varken som flört eller som vän. Jag vill inte såra, ge falska förhoppningar, varken till någon annan eller mig själv. Jag har snurrat in mig för långt nu i ett virrvarv som jag tror jag snart inte kommer ha kontroll över.
Men så fort det blir aktuellt att träffa någon av dem, så släpper jag alla funderingar, hämningar, skamen, släpper allting och bara far iväg med nuet och stunden. som  igår när Oscar kom förbi. I bakhuvudet så visste jag att det var fel. Hade jag varit Lisa och min kille åkt hem till en tjej, även om det är en gemensam vän, så hade jag blivit förbannad. Men jag tryckte undan det. Det är ju bara jag och vi gör ju ingenting. Men det är ju så fel av mig. Samtidigt som det egentligen inte är det, eller?
Och Martin försvann när Oscar var här, Krille försvann. Alla försvann och tiden stannade. Eller flög fram. Vi bara pratade och allt flyter på så bra på ett sätt som är ovanligt när man precis lärt känna varandra. Och att vi är så lika. Vi tycker lika. Vi går så skrämmande bra ihop!
Antingen är han the dream man eller så kommer han bli en sjukt bra kompis!
Och Martin då? Det är inte alls samma sak där. Men det finns något annat. Jag vet inte riktigt vad, om det bara är spänning eller vad det kan vara.
Varför försätter jag mig gång på gång på gång i sånna situationer.
Först Krille och Linus, Sen Krille och Martin, Nu Martin och Oscar. Plus eventuellt en kille till som är orelevant att ta upp än!
Åhåjaja.

Fia

Nu kan vi snacka om drama!
Igår skulle vi fira att ja fyllt år, så börja med att ja och Anna drog till frissan så hon fick håret fixat . Blev kanon snyggt ! Efter de blev det hem och korka upp & göra sig iordning för kvällen! Det blev ju inte direkt som vi hade tänk från början , men vi fick skjuss och hämta upp snubben (min älskare) eller vad man nu ska kalla de . Så vi drog på en fest i väntan på att vi skulle iväg på en anna fest. Och när ni väl kommer till festen där min bror va , så hade ja och snubben bestämmt att detta skule bli en bra kväll utan bråka , som vi alltid bråkar annars .. Men Neej, efter fem min där får han spel och drar . För han påstår att ja ljögit för han om ja inte ens vet vad ! Haha så nu har han bett mig dra åt helvete , men det är ju inte första gången haha! Aa men vi drog vidare till den andra festen, och där träffan man lite folk som man inte träffa på nått år . Men en kille där som har tjej och barn och shit blev helt intresserad va mig . Haha och de roligaste är att de är att det är en kille som är helt på Annas storebror . Va blir de liksom ? Anna är som en syster för mig , ska vi ha en varsin i samma familj ?n haha de går ju inte! Vid elva-tolv tiden blev det att dra ut på krogen och slå klackarna i taket. Och där träffar ja en kille, som oxå har tjej som va dyng på! Han och ja dansade intimt hela kvällen och det slutade med att vi gick ända hem till mig efter krogen och det är en bit! hahah ville att vi skulle dra till han som han inte bor så långt från krogen , men han sa att han inte hade någon nyckel hem , men tror att de va en undanflykt i fall hans tjej eller nått skulle vara där . Men men, roligare är att vi höll på hela vägen hem , men när vi väl kom hem slängde vi av oss kläderna och somnade! Haha vi som skulle ha sex, men neej .. vi va för trötta och bara somnade!

Men vad är de med killar som har förhålland , varför ska dom komma till mig? Varför inte singlar?
Det blev en sjukligt lyckad kväll även fast ja och snubben blev osams!
Men hela dagen har man legat och mått som man förtjänar !

Oj ska inte glömma att berätta att vi blev bjudna på allt på krogen igår ! Hel sjuk , en killkompis till Anna bara kom med drickar och cider hela tiden.
Och från och med nu ka ja inte ge ut mitt nummer när ja går ut , fuck va folk har terra mig!

Anna kommer säker med uppdateringar hur hennes kväll slutade igår..

now she has done it again

Anna
Oh yes. Jag sov hos Krille i fredags till lördagen.
Men tyvärr så har jag tappat allt hopp om han nu. Det var sista gången tror jag vi sov ihop. Får bli så att vi får sluta gå runt den heta gröten och bara förbli vänner. Hur man nu går tillbaka till vänner när man hållt på som vi gjort i månader nu?
Samtidigt håller jag på med en annan kille som Linus och Krille hatar. Jag vågar inte säga något om det till dom. Antingen skulle dom hata mig, eller döda honom. Eller inte bry sig alls?
Fast, what the fuck. Jag vill ju ha drama! Eller?
I fredags slogs Linus och denna kille. Så mycket hatar dom varandra.
I fredags höll jag på med denna kille men gick hem med Krille.
Idag träffade jag denna kille.
Vi smsar nu. Han vet att jag umgås med Krille och Linus. Men dom vet inte att jag umgås med denna kille.
Denna kille heter Martin.
Pinsam tystnad.
Jag sprang in i killen jag inte minns namnet på som jag hade sex med för två veckor sen. Som tidigare nämnt så känner Fia och han varandra.
Nu har jag ett namn. Rickard.
Och nej, vi gjorde ingenting när vi sågs. Jag kände bara pinsamheten som flödade. Skamen som högg tag i mig. Jag ska aldrig mer ligga med någon i min eller mina vänners kretsar.
Kommer bli svårt.

Anna

Ja, vad ska man säga?
Studenter överallt och det var fan årsen som man själv tog studenten.
Jag vill också vara ung och kunna fira att jag slutat skolan.
Fan. Jag saknar mystiden med Krille. Tror jag att jag gör. Jag vet inte.
Jag var en sväng hos han och Linus i alla fall i måndags. Vi tog några cider. Slödrack. Jag åtminstonde. Tog mig bara två st så det var ju absolut ingen tal om fylla eller så. Bara en afterwork-cider. Drog hem vid halv ett på natten i varken protester eller uppmaningar. Bara på eget bevåg bestämde jag mig att resa mig ur fotöljen och gå.
Kvällen i övrigt hos dem var rätt trevlig så. Krille frågade ut mig om hur dagen på jobbet var, vad vi gjort osv. Sen skratta dom åt min fobi för småkryp. Och äckliga gubbar.
Linus vet jag inte planerade att jag skulle sova där, eller vad hans tankar var men han sa att han skulle sova på soffan. Krilles plats annars.
De gångerna Linus somnat på soffan har det alltid inneburit att jag sovit kvar med Krille i Linus säng. Hade e en baktanke, eller vara Linus?
Försöker han halvdesperat tussa ihop oss igen, för att han är så trött på Krille som aldrig gör något, utan bara lallar bort sitt liv och vill få ut honom?
Jag ska i alla fall bli lugn med killarna nu. Alla killar. Jag ska bara ha kvalitetstid med mig själv hedan efter och bara ha så jäkla roligt med vänner och fester och jobb.
Skita i allt vad män heter och köra mitt egna race. För jag orkar inte föröka läsa av signaler och vibbar och allt vad det nu är. Nu är det Anna-time!

Konstiga blickar

Okey.
Uppdatering.
Jag (Anna) har en tjej kompis som heter Lisa. Lisa har en kille sedan 10 månaders tillbaka som heter Oscar som är smoking hot!
Grejen är att dom har inte varit tillsammans i hela tio månader utan gjort slut, tagit uppehåll och så vidare under denna tiden.
Och nu när jag börjat umgås med dem mer och mer, så märker jag att de har en viss kärlek till varandra men de bråkar fan för minsta lilla.
Dessutom får jag konstiga blickar från honom hela tiden. Han smsar och ringer till mig också.
Vad kan detta betyda?
Måste jag sluta umgås med dem för att det känns som hans blick tränger igenom min själ och att allt han säger om Lisa menar han inte. Det värsta är, att vi är så lika han och jag. Vi är sjukt lika till sättet och tycker lika dant i många fall. Jag blir tokig. Hade han varit singel, BAM jag hade tagit honom för länge sen.
Vilken hemsk tjejkompis jag är?

Ett stort ?

Hallå Fia här !

Var ska man börja ? Allt är så inveklat över allt . Ja ni alla vet ju att ja har en älskare eller vad man nu ska kallare .
Allt börja ju så bra att han bara var min älskare, men nu alla dessa känslor som har blandas in. Varför ? Vi hade det så bra när det inte fanns några känslor! Just nu står man här med två killar den ena som man bor med och har ett underbart barn tillsammans med, men inte dom känslorna. Den andra som är som en ängel, behandlar en som en prinssesa, men vet ej hur han vill ha det! Vad gör man vid ett sådan tillfelle?

Aa dessa karlar får en att flippa över!

RSS 2.0