funderar över kärlek och så

Ja, nu ligger hon här, Anna, i sin säng och funderar över kärlek och såndär dravell.
Jag funderar över var jag kan ha Krille någonstans.
Finns det ingen kille där ute som kan förklara hans vibbar och hans sätt?
I torsdags så följde han mig ända hem, men han kunde inte sova kvar, för han var tungen att vara hemma när Linus skulle komma, för han var spårlöst borta.
Men han frågade inte om jag ville sova hos honom.
När vi var uppe hos några då på torsdagen så började han snacka med mig om saker som om han bara ville prata med mig men visste inte vad han skulle säga. Så han frågade vad jag visste om en diagnos för han har fått höra att han kanske kan ha det, och det är inte dirket ngt så där speciellt. Sen började han berätta om sina syskonbarn och vad dom hade gjort när han varit där tidigare på dagen och hälsat på.
Det är svårt att förklara men när han pratar med mig sådär så känns det som han bara börjar prata så för att få prata. Är jag så dålig på att läsa av signaler, eller brukar ni grabbar bara sådär spontant prata om er familj?
Och visa bilder på dem och berätta massa om dem? För någon tjej, som ni inte känner något för.
För jag vet inte vad Krille känner eller tycker, då ha inte säger ett skit till mig.. Och så ger han andra signaler, ja ni har ju läst själva vad mysig han är när vi sover.
Men vaddå, är det bara tillfälligt? åååh

Lyckad kväll

Anna har precis haft sex.
Anna har precis haft väldigt bra sex!
Anna har haft en kanonkväll med flera olika ragg att välja på. Blev någon kille vars namn jag faktiskt inte minns men som tydligen ska känna Fia!?
Så hon fpr faan hjälpa mig om vem denne kan vara, hmmm.
Over and out, nu ska Anna sova!
Kl är ju ändå 5 över 5

Jävla fuckheads

Jag blir så jäkla irriterad på dessa jäkla män!
Jag bad om en enda jäkla liten sak och vad får man, ett nej? Hallå, vet dom vem jag är eller?
Tack för hjälpen era fuckheads, och ni ska vara karlar som ska hjälpa en eller? Ah tjena! Trodde man gav och tog i ett förhållande, hjälpte varandra men icke!
Nej, nu pallar jag inte. Det var droppen! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
I know, I know, I know!
Jag var blåögd, jag visste hela tiden jag var det, men jag blundade för mitt egna kloka huvud och följde spänningen. Men ännu en gång har jag fått det bevias för mig det som är så förbannat självklart,
Det Går Inte Att Lita På Folk Som Sysslar Med Fel Stuff You Know!
Jag ska martyra mig själv och jag ska flå mig själv, jag ska klå mig, jag ska misshandla mig, jag ska bränna mig, jag ska piska mig själv tills jag får in i mitt tjocka huvud att jag fucking inte ska umgås med sånt folk!

fuckheads
And I´m a fuckhead

anna

Jag vet inte alltså.
Allt vi ville ha var drama. Vi har fått drama. Eller Fia åtminstone.
För mig är det ganska lugnt. Förutom att jag kanske kan ha börjat få riktiga känslor för K.
Jag förstår inte hur det kan ha gått till.
Marcus frågade här om dagen hur det går med Krille, och som jag säger här, jag säger till alla andra sa jag till honom också:
Jag vet inte!
Vi går och håller handen, vi pussas, vi sover tillsammans, vi kramas. Men, vad är vi, hur går det, vad blir det har jag ingen aning om. För det går ju fan inte att prata med killen ju!
I fredags så festade jag, L, K och Moa. Hade as roligt och massa så. Sen flippade L ur på något, ingen vet riktigt vad och han vet inte heller vad så här i efterhand, men allt slutade med att Krille fick gå efter Linus och hjälpa han och jag och Moa gick och käkade lite mat. Sen fick jag gå hem till K och L för jag hade min cykel där utanför dem.
K kommer och möter mig och vi står utanför och pratar och pussas och kramas och så. Jag säger att jag inte vill siva ensam men han sa att han orkade inte gå hem till mig och att han vad skit trött men att han kunde osva hos mig imorgon istället. Han tyckte att vi har ju faktiskt sovit i två nätter så vi kan allt sova själva typ. Jag vet inte.
Sen på lördagen så festade jag och Moa själva först hemma hos henne. Sen ringde jag till Robin och hörde med honom vart han festade.
(Ni vet Robin, min gifta man, som blivit utslängd av sin fru)
Han fixade skjuts till oss så vi fick komma på festen dom var på. Hade skot roligt. Vi blev bjudna på både det ena och det andra!
Sen var det daggs att dra ut på krogen och jag fixade så att Robin fick först köpa mig och Moa ett varsitt paket cigg, sen bjöd han även in oss båda på krogen.
Väl där inne hade vi jätte roligt, dansade och sprang runt och blev bjudna på drinkar och öl.
Moa sa till mig redan dagen efter att jag kom med en ny kille hela tiden haha.
När jag var ute en sväng där man röker kom Krille och Linus fram  och frågade om vi hade kul. Dom stod utanför staketet alltså, dom var inte med ut, fattiglapparna.
Jag fick iallafall en hej puss och en hejdå puss av Krille. Mitt framför alla.
Och sen när vi gick hem från krogen tog vi en paus på en närliggande pizzeria. Sen gick jag och Krille bortåt mot hans och mitt håll. Linus följde med Moa hem.
Vi gick och höll handen hela vägen nästan. Och så fick jag en hejdå puss när vi sa hejdå. Jag skulle hem och Krille skulle bara förbi sig och hämta något sen iväg och fixa någon kille. Så vi skiljdes utan att sova denna natt heller.
Och jag blir så förvirrad. Vad känner han, eller inte känner. För man pussar väl inte någon och håller han mitt bland alla människor om man inte vill det? Eller, jag skulle inte göra det iallafall...
Åååååååååååh ni jävla killar är fan jobbigt jobbiga.

Anna

Det är väl inget direkt drama som hänt senaste, men tänkte ändå uppdatera lite vad som hänt mig sen sist. Jag vet ingenting om Fia så hon får jsälv uppdatera när hon tycker det är dax.

Igår var Linus, Krille och Moa här hos mig. Jag är nämligen hemma en sväng hos mina föräldrar i deras lyxhus. Så vi lagade mat och drack lite vin/öl/cider och badade bastu och hade det gosigt och trevligt.
Efter bastubadandet så satt jag och Krille i källaren och pratade om familjer och sånt, inget anmärkningsvärda saker egentligen, men det var så mysigt att sitta där nere och prata med honom, lyssna på vad han berättar och kommentera och visa att man faktiskt lyssnar!
Sen skulle Moa och Linus dra, men Krille bestämde sig för att stanna kvar här hos mig. Åh, det var så mysigt.
Trodde jag inte han skulle göra men det gjorde han!
Så jag fixade iordning i köket och dolade och grejade. Sen plockade vi med datorn och en film upp till sängen så bäddade vi ner oss och han skuvade sin arm under mitt huvud så jag fick ligga mot hans bröstkorg så låg han och höll om mig under filmen.
Dock så var vi as trötta så jag tror varken han eller jag såg direkt mkt av filmen.
Men ändå kunde jag inte somna, det var något som inte var bra. Så låg och funderade en lång stund på vad det kunde vara. Så sänkte ljudet på filmen, rörde lite på mig, sänkte ljudet mer, rörde mig lite till. Sen, tittade jag up på Krille, och ser att han sin baksnus inne fortfarande... Knuffade på honom och sa att han måste plocka ut den där snusen för jag vill fan inte ha massa snus i hela sängen!
Och då drog han mig till sig och kramade om mig hårt och mummlade att han inte sover.
Så jag lutade ner huvudet mot brötet igen en stund men han gick ju aldrig upp så jag knuffade på honom igen, och han kramade om bara hårdare.
Ja det kanske låter löjligt, men åååh, det var så sjukt mysigt när han kramade om håååårt.
Tillslut gick han iaf upp och spotta ut det där äckliga snuset och kom och kramades igen. Mys mys mys mys mys mys.

Så imorse vaknade jag vid 9-halv 10, gick upp, drog igång en tvättmaskin, diskade undan resten av det som var i köket och snyggade till, gjorde mig lite frukost och så har jag legat på soffan tills nu. Och Krille ligger där uppe fortfarande och sover.
Funderar på att gå ut, ta mig en cigg och sen gå upp och krypa ner hos honom?!

Och Fia! Jag ringer dig så fort jag får chansen <3

Vad blir det för något?

Igår så hamnade jag (Anna) hemma hos Linus och Krille. Där var Linus nya ragg också. Kul att hon och jag kommer så jäkla bra överens. Och hon vet att jag legat med Linus, varför hålla det hemligt liksom? Hon har ju inte tagit illa vid, utan frågade mer vem av pojkarna som var bäst och hur Linus är i sängen. Haha, lilla tösa, du kommer inte bli besviken!

Men så igår, så ordnade vi iordning så vi fyra drack och hade det göra-trevligt!
Och Linus, som blev kastrullfull, började fråga mig om mina känslor till Krille. Åhåhååååh vad pinsamt. Vad ska man svara, när killen, frågan handlar om, sitter mittemot och tittar uppfodrande på en efter ett svar?
Jag svarade precis som jag känner, nästan åtminstonde, att jag vet inte vad jag känner för jag vet inte var jag har honom och att jag nog kanske kan känna mer än jag egentligen borde göra! Men Linus var inte nöjd med svaret, han ville höra mig säga att jag är kär, men jag kan inte säga att jag är det, för jag vet inte. Så jag tycker mitt svar att "Jag känner nog mer, än jag kanske borde göra"...
Linus och jag satt sedan och pratade om just detta och jag frågade varför han håller på att pressa mig med dessa frågor. Hans svar blev bara att jag måste ta första steget till Krille och våga chansa på ett nytt kapitel, kanske kan det avslutas, kanske det påbörjas något, han visste inte, för han menade att Krille inte sagt någonting till honom och att det är konstigt. Men att jag måste ta första steget i den riktningen, för Krille kommer aldrig att göra det.
Så jag vet inte... Jag pratade även med Krille sedan om detta och han tryckte på också om vad jag känner, men när jag vände frågan tillbaka till honom, då var det det ena efter det andra om att han trycker undan känslor och hans känsloliv förklarade han som ett trassligt garnnystan, där det sticker ut några trådar på ena sidan och några trådar på andra sidan, och de trådarna på ena sidan, är de sakerna i livet som han bryr sig om, för ska han börja tråda med de andra, på den andra sidan, då blir han bara förvirrad och det blir knas i hela skallen på honom. Han sa även att blir han inte kär på engång, så blir han det isåfall senare, när alla andra har fattat vad han själv känner men inte han själv, och då är det ibland försent. Hur fan ska man tolka detta egentligen?

Sen återgick kvällen till att dricka och ha trevligt igen och det där "glömdes" bort. För tillfället iallafal, fast det hade satte spinn i skallen på mig.
Linus brud blev kastrullfull och däckade, så grabbarna och jag satt och pratade och hade trevligt. Sedan skickade de ut mig med deras hund på promenad. Det var rätt skönt att gå ut 10-15 min ensam och fundera på saker och ting.
När jag kom tillbaka så skulle hon dra hem och sen så blev Linus och Krille riktigt kastrullfulla båda två. Framåt 4 tiden när de båda hade halvt om halvt däckat i soffan på varandra kände jag att det kanske var dags att dra sig hemmåt. Så jag petade på Krille och sa att jag skulle börja dra mig. Så jag började dra ner persienerna och släcka ner och göra iordning så de kunde sova vidare i soffan. Men då vaknade Krille till och frågade varför jag skulle gå och började mumla om att hunden var tvungen att komma ut och jag vet inte vad. Så snäll som jag är erbjöd jag mig att ta med han på en promenad innan jag drog så kunde de sova vidare, bara jag låser efter mig sen och slänger in nycklarna i brevinkastet ju.
Men det tyckte inte Krille, han ville följa med ut och gå, och jag lovar, han var riktigt vinglig på benen. Så jag följde med och ledsagade honom medans vi rastade vovven.
Eftersom jag lämnade min väska där uppe i lägenheten så fick jag lov att följa med upp för att hämta den eftersom jag skulle hemåt. MEn jag var as trött och Krille gjorda inga ansträngningar tillatt jag skulle gå, så jag frågade honom om han ville att jag skulle åka, eller om jag skulle ligga kvar, som jag precis trodde så svarade han att jag gjorde som jag ville men jag fick stanna om jag kände för det, men jag sa att jag faktiskt frågade han vad han ville, och han tittade på mig, sa att det är ju jobbigt att cykla hem och jag höll med och då sa han dåså och började bädda ner oss i sängen. Vad blir det?

Jäkla hischantvischan gåtor han ger mig. Klart jag blir förvirrad eller?

Kan man göra så?!

Fia här som bara måste berätta om min hämska natt !
Vi tar allt från ruta ett. Anna hade ju sitt ex på besök och jag bara väntade på att han skulle åka hem så hon kunde komma över till mig och skvallra om hur det hade haft de. När hon kom blev det att hon ställde sig och gjorde iordning mat medan ja städade lite och tjaffsa med snubben i fall han skulle komma och sova hos mig eller inte. Han är lite nojjig över i fall min kille skulle komma hem medans han är här. Men egentligen är de väl ja som ska vara mer nojjig än han ? eller ? Men i alla fall ja och Anna va helt uppe i våran diskution medan min mobil ringde , det va snubben, vad vill han ? Jo han va utanför mig och trodde ja va ensam hemma, haha trodde han ja! Ja hade ju min älskade Anna här så han blev ju as sne! Efter ett par timmar skulle Anna ta bussen hem - Men som busstabellerna på internet och de i busskuren inte stämde överens så blev det en långpromenad för hennes del, stackarn.
Jag och snubben hade självfallet återförenings sex, underbart !! Men vi bestämmde oss för att vi skulle lägga oss tidigt som han va trött. Men nu kommer vi till själv grejjen . Ja blev sjukligt puss och kram sugen, och nu menar ja verkligen sjukligt oxå ! Jag kunde inte röra honom utan att det vred sig i kroppen på mig. Gjorde allt för att hålla han vaken, men nej ingenting funkade, SUCK ! Så där låg ja fruktansvärt kåt medan han låg och sov ! OHH, va arg ja va! Får man verkligen göra så? Kan man ens göra så ?! Bara låta någon ligga och vara kåt ? Neej , det ska inte vara så eller har ja fel ?! Aa i vilket fall som helst så försökte ja sova , men de gick inte så sprang på toa sen ut tog mig en cigg, försökte sova . Nej det gick inte upp på toa tog mig en cigg och så höll det på ett bra tag innan jag äntligen somnade in . På morgonen när vi vaknade va ja självklart sur , vem skulle inte vara de liksom? Han förökte självklart med allt för ja skulle bli glad, och ni alla vet säkert hur de sluta eller hur? Haha ja återförenings sex! AAAAH va underbart de va! Ni fattar nog själva att ligga dyng kåt hela natten och sedan på morgonen få sig ett riktigt bra sex ! GAAAAH det va underbat !!


Så snart som det hänt något spännade så kommer det uppdatering. Troligen imorgon som Anna ska ut på äventyr i kväll.



Gifta män och singel-pojkar

Okey, lite uppdatering såhär på fredagskvällen!
Fia kommer uppdatera själv här sinom tid om en speciell natt hon fått uppleva med snubben! Spännande!
Själv håller jag på att smsa med Robin just i denna stund. Han har tydligen blivit utslängd från sin fru och bor hemma hos sin pappa. Så nu fick jag svaret på varför han ville bo hos mig i några dagar. Klart jag nekade. Herregud, jag klarar inte av att ha någon karl hemma en längre tid. Skulle bli tokig och stycka honom i så fall med kökskniven! För visst kan det där släktet vara, ett släkte för sig, som man tröttnar ganska snabbt på?
Nu håller han på och tjatar om att att ses och visst skulle vi kunna göra det, varför inte liksom?
Men, han vill dessutom bjuda på middag och skit. Men asså, hallå? Jag är inte intresserad av något dejtande. Jag vill bara ha roligt på tråkig tid! Är inte intresserad av att hålla en dialog över ett bord med tallrikar och dryck. Sån kvalitetstid kan jag ha med mina vänner och familj.
Får se nu om jag kanske får sovsällskap inatt... Det lär ju märkas. Krille kanske skulle komma förbi, men det får vi väl se. Det är upp till honom, för jag tänker inte tjata hit honom. Om sanningen ska helt fram, så passar det egentligen inte att han skulle sova här inatt heller, eftersom jag ska upp tidigt imorgon och fixa med saker. Då måste man ju slänga ut honom och jag gillar inte att schasa iväg folk. Bara vissa.
Men det lär ju märkas så vi får väl se om jag har något roligt att komma med imorgon.

Biografi historik del 1

Jag

22 år
Bor i eget
Djur: Inga
Har: För mycket drama

Hur hamnade jag i denna soppa?

Jo, för några månader sen separerade jag och min dåvarande sambo. Egentligen ingen förlust. Gemensamt beslut. Vi hade bara växt ifrån varandra och vi trivdes inte ihop längre!

Sen började jag umgås sjukt mycket med Marcus igen som jag känt i några år. Vi upptäckte att vi har ett stort intresse gemensamt. Så började hänga hos honom och han började hänga hos mig jäkligt mycket!

As go kille ska ni veta tjejer! Han är verkligen guld! Ibland.

Men hans polare, Krille och Linus hängde också ganska mycket hos Marcus. Så blev ju att jag också lärde känna dem.

Allt eftersom tiden gick och alla hängde och man lär känna varandra mer och mer så blev det bara så en helg att jag följde med Krille och Linus hem och sov hos dom. Kommer inte ens ihåg hur eller varför det blev så. Men sen fortsatte jag hänga med dom hem till dom och sover där på helgerna.

Inte varje helg men har nästan blivit det.

I samma veva började jag också skriva med mitt ex. Vi har inte haft jätte bra kontakt sen vi gjorde slut, men vi har ändå alltid haft det.

Och samtidigt, så sprang jag in i Robin, som jag inte träffat på kanske 4 år. Vi festade rätt mycket en del då. Redan på den tiden var han en upptagen man med barn och shit. Så jag rörde honom inte då! Dessutom är han 10 år äldre än mig så det skulle bara ha blivit barnarov nästan. Men då den helgen som jag sprang in i honom så tänkte jag, what´da fuck, vi kör all in! Inte jag som är otrogen, så det är inte på mitt ansvar.

 

Så nu står jag här, en gift man och ett ex på halsen. Två bästa polare som jag båda har legat med. SOM dessutom bor ihop. Ja, ni fattar väl själva att det är mycket i hjärnan. Dessutom, har man ju ett ordentligt liv också vid sidan av allt detta.

 

 

Fia

21 år
Bor med Sambo och barn
Djur: Pojkvän
Har: Hemlig älskare

Hur drog jag in henne i min soppa?

Fia och jag har varit vänner i många år. Vi har umgåtts och har gjort massa sjuka saker tillsammans. Men under något år där så sågs vi inte alls mycket eller pratade nästan överhuvudtaget. Tråkigt men blir så ibland. Sen började vi snacka igen efter en tid. Och vi hittade såklart tillbaka till varandra igen! Riktig vänskap det!

Hon och hennes kille bor ihop i sin fina lägenhet. Men hennes kille är ett svin, rent ut sagt! Hon får inte träffa vilka hon vill och han vill aldrig göra något och han vill absolut inte träffa hennes vänner! Dom har det rent dåligt i sitt förhållande för detta!

Så nu har jag börjat släpa med mig Fia ut igen. Hon har alltid varit party-pinglan nr 2, (1 är ju jag), och alltid haft massa folk omkring sig att umgås med. Men senaste 2 årsen har det planat ut då hennes kille är som han är.

Hon fick träffa Marcus, Krille och Linus och en polare till. Så har vi alla börjat hänga. Redan efter första helgen som hon träffade dessa sprang hon in på snubben. Snubben som hon inlett en affär med. Jag känner honom! Jag är nära van med honom! Egentligen är jag själv emot otrohet, men eftersom Fia har det som hon har med sin pojkvän, så förlåter jag henne. Dubbelmoral. Må så vara. Men i det här tar jag hennes parti! Det är ju ändå drama vi är ute efter?

Så nu står hon och har en sambo, pojkvän, fästman kalla det vad du vill och en älskare. Dubbelliv yes! And we like it! Det får vara så länge det varar alltså. Bara njuta utav det!

Just ja! Ska kanske tillägga att Fia at en barn på dryga året med sin pojkvän. Därför hon heller inte bara kan lämna honom.

Håll utkik, nästa biografihistorik kommer handla om resterande involverande personer!

Uppdatering

I två nätter har exet sovit hos mig. Jag kan ju säga som så att vi inte har haft sex! Bara pussar och kramar! (inte ens tunga)!
Jag som trodde jag nästan vad nymfoman. Men tydligt inte eftersom jag kunnat hålla mig i skinet!
Eftersom det egentligen inte hänt direkt så mycket sen jag skrev sist så lägger jag ut min och Fias konversation istället. Det handlar ju om allt detta.



Fia

nää ja förstår de .. Om ja får säga va ja TROR ! utan att du ska få spel !.. så tror ja du har lite känslor för Krille . Och ja tycker inte de är fel

Jag

jaa, jag tror nästan det också

jag vill inte erkänna att jag har det.

eller kanske eller vad det nu är

känslor kanske är fel... intresse är nog bättre ordval?

Fia

Haha gött

Men aa intresse , men lite fel att visa de på att ha en annan kille där .. men är de så att Krille  ska sova hos dig i helgen. Kanske de är bra i fall du känner efter lite hur du känner ? eller ?

Jag

jaa men vaddå. vad ska han säga lix? inte direkt så att han visar helt öppet om han skulle känna ngt för mig... jag menar, alltid jag som får ta steget till att hålla hand och pussas och allt... det är fan as jobbigt vettu.

jaa men det blir nog ingen övernattning skulle jag tro. ställer in mig på det iaf. Beror på om dom ska festa fre eller lör. Lör har jag andra saker att göra som involverar det riktiga ordentliga livet….

Fia

nää men visa inte du häller då .. låt han ta första steget nästa ggn .. låt han komma till dig ..

Jag

det gör han icke

Fia

vaa ?

Jag

gjorde så i helgen... tills att jag tog intiativ

jag vet inte. blir helt stönig av han

Fia

Man va faan , försök att luska lite då , prata med Linus eller nått

aa ja fattar de .. killar är inte lätta assdå

Jag

har försökt det också... fast inte helt ordentligt... jag vette fan. nee dom är ju inte det. men jag är glad för de sovstunderna vi har haft.

Fia

Aa dt förstår ja .men du skulle ju vara lite tråkigt om sovstunderna skulle vara slut eller hur ?..

Jag

när jag inte pallar sträva mer så lär jag ju få ett utbrott och böjra bli dramaqueen med honom ist på fyllan. typ ba "Vaaaaaaaaaaaaarföööööööööööör vill du aldirg själv ta intiativ?"

jaa det tycker jag med, därför jag nervärderar mig och tar intivativ. hatar det egentligen haha

Fia

hahahaha aa men dt är bra då har vi mer matrial till bloggen

Jag

men det är väl det som gör att intresset växet. jakten du vet

Fia

Aa , därför ja fall för min pojkvän, för han var så jävla svår flörtad

Jag

men typ... därför jag nog inte känner ngt för exet, för jag vet att det iprincip är ett säkert kort

Fia

för man är van att få lite så som man vill .Sedan möter man någon som inte verkar lika intresserad , och dt är dt som blir spänningen för oss brudar

aa ja förstår de .. vi vill ha utmaningar !!


Dramaqueen

Seriöst. Fias snubbe som har sin affär med. Han är ju fan inte sann alltså haha jag smäller av på riktigt.
Igår kväll drog Fia hemmifrån för att komma bort från sin kille och för att få träffa sin snubbe och få sova där.
Självklart ska hon och jag sitta i telefon! Vad annars lix, vi måste ju uppdatera oss med våra draman så vi kan delge er det.
Nu var det ju bara så att hennes snubbe blev skit arg på att hon pratade med mig i telefon. Men hallå eller?
Dessutom ljuger han för mig, och säger att de ska vara ensamma, fast grejen är ju den, att falska små råttor som Fia och jag är, vet jag saningen. Krille var även där. Fråga mig inte varför men Fias snubbe säger till Fia att Krille inte vill ha dit mig, för han och Linus inte gillar mig. Grejen vad nu bara den att Linus var med en brud igår så han var inte ens med dom. Och Kruxet igen, när jag fick veta detta, klart jag tar upp det med Linus! Men jag menar, vad tror dom. Okey, man kan inte gilla alla, speciellt kanske inte med tanke på våran månad vi haft, men för fan var ärlig då ändå.
Men det var ju bara ljug från Fias snubbes håll. Fråg mig inte varför han ljuger. Men Linus tog honom med det i alla fall! Så GO LINUS! We like!
Och snubben, sanningen kommer alltid fram ska du se. Dubbelmoral-kärring!

Sen blev snubben as arg igen på Fia, för att hon åkte hem med mig till henne för att umgås med mig, eftersom hennes pojkvän inte är hemma. Men jesus alltså. Lägg ner! Ni är bara älskare! Fia ser dig endast som en boytoy. Get over it lix.

Ikväll kommer det nog att bli så som att mitt ex kommer komma och hälsa på. Och ja, jag behöver väl inte ens säga att det kommer bli bravader under lakanen?
Kommer komma med mer uppdateringa längre fram angående detta!

Dessutom kommer det ju såklart komma mer uppdateringar om Fia och hennes snubbes tjaffs. Man kan ju fan tro att de varit gifta i ett halvår och inte älskare i en månad?!

Introduktion av dramat

Introduktion, historik

Helger brukar gå vilt till! Det är bara så.
Har en nära vän som jag umgås rätt mycket med! En kille kanske jag borde nämna, Marcus. Man kan ju ha killkompisar.
Han har vänner också, utöver mig, självklart. Vore ju konstig annars ju!
Genom honom har jag träffat två killar, hans vänner. Kristoffer och Linus. Helt sköna typer alltså. Så har detta år då mer eller mindre hängt med dom rätt mycket.
Det intressanta börjar för drygt en månad sen. Helg. Fest.

Jag har sex med Kristoffer. Ååh, jag lovar. Det var så bra! Jag fick komma, utan krav på att han skulle komma! Helt sjukt, galet skönt. Vilken närhet ska ni veta! Verkligen vad jag behövde för den stunden!
Krixet är att någon helg efter, låg jag även med Linus, somnu råkar vara Kristoffers bästa vän! Oh, vi har ett triangeldrama på g. Eller? (kan poängtera att Krille och Linus inte går att jämföra ens, så olika dom är i sängen! Sjukt bra båda två, fast på otroligt olika sätt).

För dryga en månad sen, tog min tjejkompis Fia, ett steg ut på dödsyndernas mark. Hon har pojkvän! Sambo, förlovad och köret, ni fattar. Men hon har träffat en snubbe som hon vänstrar med. Och hennes karl, fattar nada, jag svär. Triangeldrama här också!

Allt eftersom helgerna gått och killarna ramlar förbi och in och ut, hit och dit så tycker jag det är lägligt att skriva av sig. Dela med sig. Kanske i hopp om att det finns lika crazy brudar där ute som jag. Eller bara ge folk något att snacka om. Folk gillar väl sånt eller?

Mitt triangeldrama då. Jo, kruxet är den att Krille vet om att jag och Linus också legat med varandra. Dock har ju jag och Krille redan snackat det där deep-talk som alla pojk-flick, flick-flick, pojk-pojk relationer stöter på, vad är vi efter att vi umgåtts en hel helg, har haft sex och sover med varandra?
Vi är ingenting. Vi vill bara ha närhet. Gr8! Vi utnyttjar varandra! Precis mina takter.
Ändå kunde jag inte ha fullbordat sex med Linus, för jag fick skuldkänslor för vad jag gjorde mot Krille?! Men alltså, vad händer? Linus och jag har iallafall sagt att det har aldrig hänt! Och det går vi på! Och det funkar. Trodde jag ja.
Eller tror.
Jag vet inte. Det är här dramatiken sätter igång och det är här ifrån ni ska få följa.
Under en månad har det hänt mycket, ja! Och jag älskart!

Kan ju tillägga också att mitt i all min drama mellan Linus och Krille, finns det yttligare två pojkar. Robin, som är graderna äldre än mig. Han har hela kittet. Familj, hus, bil you name it! Vi har också börjat inleda en affär. Så Fia, raring, du behöver inte känna dig ensam ;)
Plus att jag fortfarande pratar, och träffar mitt ex. Haha vilken soppa måste du tänka. Och ja. Tänk, fundera och läs. För detta kommer att uppdateras lite hipp som happ vad som händer.
Nu är det drama ala Desperate Housewives, Våra bästa år och Glamour!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0